Lid worden?

Secretaris Mestdagh Joke– Ieperstraat 39B 
8840 Staden
Rekeningnr. BE17 0689 0699 7921

Bedankt voor de interesse in onze club en wij verwelkomen graag gelijkgestelde liefhebbers, dat kan alleen maar onze hobby ten goede komen.

Daar wij als Belgische Youngtimer Clubaangesloten zijn bij de overkoepelende federatie BFOV met als stamnr. 491 kunnen onze leden dan ook genieten van allerhande voordelen en kortingen bij evenementen. Maar er is meer! Door uw clubaansluiting ontvangt u niet alleen de BFOV-lidkaart maar ook het driemaandelijks goed gedocumenteerd tijdschrift waarin U tijdig zal worden geïnformeerd over actuele thema’s.

Alle wetsvoorstellen tot wijziging, de geldende reglementeringen en aankondigingen zul je hierin vinden. Samen staan we sterk en dit is ook de reden waarom voordeliger oldtimerverzekeringen bij Marsh kunnen afgesloten worden en waardoor er extra legale voordelen kunnen worden bekomen.

Belgische Youngtimer VZW bestaat sinds 2014 en  heeft als doelstelling het in stand houden van het klassiek vervoer en ons rijdend patrimonium, dit door uitwisseling van onderdelen, kennis en degelijk georganiseerde rondritten.

Lidgeld wordt hernieuwd bij het begin van elk kalenderjaar, deze bijdrage is getracht zo minimaal mogelijk te houden en dient enkel om de werkingsmiddelen naar de BFOV toe te financieren. Voor 2018 was dat slechts 15€ per lid, dit bedrag blijft in 2019 het zelfde 15€

Wij danken U voor UW vertrouwen in de Club

Indien U lid wenst te worden van de Belgische Youngtimer Club, gelieve dit formulier in te vullen. Het lidgeld bedraagt 15€ per jaar en kan gestort worden op rekening nummer : BE17 0689 0699 7921

Contacteer ons

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.